India here I come! - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van Nadine Veldhuis - WaarBenJij.nu India here I come! - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van Nadine Veldhuis - WaarBenJij.nu

India here I come!

Blijf op de hoogte en volg Nadine

29 Oktober 2012 | Nederland, Vlissingen

Dag Allemaal,

Het is echt ongelooflijk maar ik heb uiteindelijk toch mijn paspoort met visum terug gekregen van de ambassade van India. WOEHOE!!
Dus vertrek ik morgenochtend naar India!! OOh ben zoo blij!!
INDIA HERE I COME!!

Volgende blog vanuit Mumbai!

Ciao!!

Hi People,

It is unbelievable but I finally heard that the Embassy of India gave my pastor back with a visa in it!! WOEHOE!!
So tomorrow I am going to India at last!! I am really happy!
INDIA HERE I COME!!

Next blog is form Mumbai!

Ciao!!

• 29 Oktober 2012 - 21:59

Eljo:

Hi, Nadine,
    Te gek hoor dat je nu kunt gaan.
    Ik lees je belevenissen wel weer in je verslagen.
    Hele goede reis gewenst en ontzettend goede tijd gewenst en uiteraard heelhuids en gezond weer terug.

Groetjes.

• 29 Oktober 2012 - 22:48

Marthe:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D. Veel plezier!
    xxx

• 30 Oktober 2012 - 08:06

Priska:

Goede reis en geniet :) xox

• 02 November 2012 - 14:10

Pavan:

Hi Nadine,
    If you take a local number, feel free to call me.
    i will try to meet you if i am travelling to north India.
    Good Luck for your journey!
    TC

Nadine

Dag Allemaal, Dit profiel heb ik aangemaakt omdat ik komend jaar op reis ga. Mijn plan is dat ik geen planning ga maken. Ik zorg ervoor dat mijn bepakking makkelijk draagbaar is zodat ik mobiel ben. En ik zie wel waar ik terechtkom. Ik zal veel avonturen beleven en vind het leuk om geintereseerde op de hoogte te houden hiervan. Ook vind ik het leuk om op deze manier in contact te blijven met familie en vrienden. Nou geniet van mijn verhalen het komende jaar en het staat iedereen vrij om hierop te reageren natuurlijk. Liefs aan iedereen! Nadine

Actief sinds 07 Sept. 2011