Het is eindelijk zover, ik heb een vertrekdatum!!! - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van Nadine Veldhuis - WaarBenJij.nu Het is eindelijk zover, ik heb een vertrekdatum!!! - Reisverslag uit Vlissingen, Nederland van Nadine Veldhuis - WaarBenJij.nu

Het is eindelijk zover, ik heb een vertrekdatum!!!

Door: Nadine Veldhuis

Blijf op de hoogte en volg Nadine

20 September 2011 | Nederland, Vlissingen

Net mijn vliegticket geboekt naar Reykjavik. Ja, ik ga naar IJsland. Ik ben via een site in contact gekomen met een hele leuke family daar. Ze hebben twee kinderen een meisje (2) en een jongetje (4 maanden). Ze hebben ook een hond en IJslanders (de pony's uit IJsland). Nou klinkt wel als een plekje waar ik mij thuis kan voelen hé. Ik vertrek maandag 26 september en zal zeker 3 maanden bij de familie blijven. Ik heb er ongelooflijk veel zin in en ben erg benieuwd naar mijn tijd daar. Waar ik na IJsland naartoe ga weet ik nog niet. Dit ga ik de komende 3 maanden bedenken. En daar zul je zeker meer over horen in mijn komende verhaaltjes. En nu ga ik mijn tas inpakken voor een heel jaar. Dat is nog best een klus....

• 20 September 2011 - 19:17

E:

Spannend! :D Ijsland joh! Wat bijzonder.

• 20 September 2011 - 19:54

Carlo:

Nadine! Ijsland, super cool:D Stuur je wel af en toe een fotootje? Het schijnt daar echt prachtig te zijn. Veel plezier in ieder geval!

• 21 September 2011 - 06:26

Priska De Nood:

Oooh wat leuk!! Just go with the flow girl!! xxx Pris...enne...succes met die tas ;p!

• 21 September 2011 - 07:39

Lettie:

Wauw Nadine! Een totaal andere lokatie dan gedacht of niet? Wel super fijn dat je zo snel gaat. Ook wel jammer hoor ;) Heel veel plezier en ik kijk uit naar al je verhalen! Succes met al je dikke truien inpakken. Liefs xx

• 21 September 2011 - 17:38

Veerle:

Wauw! Klinkt goed!! Tot zondag!

• 28 September 2011 - 19:30

Mama:

He lieffie. Ben zo benieuwd hoe het er daar uit ziet. Lijkt het op de ruige, hoge delen van Noorwegen? En die geisers, zie je die gewoon langs de kant van de weg.. ;-) ofzo? Hopelijk niet, anders kun je er niet in je nakie in natuurlijk. Nou, ben errug benieuwd naar je volgende verslagje. Kus! En kopjes van Dobby en Frodo.

Verslag uit: Nederland, Vlissingen

Aupair in IJsland

22 December 2011

Berichtje voor de kerst van Nadine

25 Oktober 2011

Nadine's week 5 : Het Noorderlicht

12 Oktober 2011

Week 3

01 Oktober 2011

Dag 5

20 September 2011

Het is eindelijk zover, ik heb een vertrekdatum!!!
Nadine

Dag Allemaal, Dit profiel heb ik aangemaakt omdat ik komend jaar op reis ga. Mijn plan is dat ik geen planning ga maken. Ik zorg ervoor dat mijn bepakking makkelijk draagbaar is zodat ik mobiel ben. En ik zie wel waar ik terechtkom. Ik zal veel avonturen beleven en vind het leuk om geintereseerde op de hoogte te houden hiervan. Ook vind ik het leuk om op deze manier in contact te blijven met familie en vrienden. Nou geniet van mijn verhalen het komende jaar en het staat iedereen vrij om hierop te reageren natuurlijk. Liefs aan iedereen! Nadine

Actief sinds 07 Sept. 2011